Fysiotraining


Ennen aktiivisemman elämäntavan aloittamista varmistamme, että liikkumisesi on turvallista nyt ja tulevaisuudessa. Painotamme fysiotrainingissa kehon toiminnan ja harjoittelun optimoimista sekä suorituskyvyn parantamista. Fysioterapeuttisen ohjauksen lähtökohtana on ennaltaehkäistä vammoja ja vaivoja, jotka monesti katkaisevat hyvin alkaneen elämäntapamuutoksen sekä antaa työkaluja harjoitteluun.

Fysiotraining-kokonaisuuteemme sisältyy aina yksilöllinen alkukartoitus, henkilökohtaiset harjoitusohjelmat, säännöllisiä yhteistapaamisia sekä fysioterapeuttisi tuki ja seuranta.

Firstbeat

Käytössämme on myös Firstbeat-menetelmä! Firstbeatin avulla hallitset stressiä, liikut oikein ja palaudut paremmin! Firstbeat Hyvinvointianalyysi auttaa sinua tunnistamaan hyvinvointiisi vaikuttavia tekijöitä omassa arjessasi. Ympärivuorokautiseen sykevälimittaukseen perustuva analyysi kertoo, kuinka kehosi reagoi vuorokauden aikana muuttuviin tilanteisiin ja auttaa arvioimaan arjen kuormitustekijöitä, palautumista sekä liikunnan laatua. Hyvinvointianalyysi nostaa esiin asiat, jotka auttavat parantamaan kuntoa, edistämään terveyttä ja lisäämään voimavaroja arkeen.

Hyvinvointipalvelut yrityksille

Hyvinvoiva henkilöstö on jokaisen menestyvän yrityksen kivijalka. Hyvinvoivat työntekijät ovat aikaansaavia, tyytyväisempiä työhönsä ja onnellisempia. Heillä on myös vähemmän sairauspoissaoloja. Työhyvinvoinnin tulisikin olla jokaisen yrityksen tärkein panostuskohde.

Meiltä Fysio Muuramesta saatte yrityksellenne laadukkaat ja monipuoliset terveys-ja hyvinvointipalvelut henkilökunnan hyvinvoinnin tukemiseen ja edistämiseen. Laadukkaiden peruspalveluidemme lisäksi voimme järjestää yrityksellenne henkilöstöliikuntaa, hyvinvointitapahtumia ja luentoja. Käytössämme on myös Firstbeat-menetelmä ja tulemmekin tarvittaessa kartoittamaan koko henkilökuntanne hyvinvointia. Työhyvinvointipaketit räätälöidään aina yrityksen toiveiden mukaan.

Pienryhmät

Powerpilates viikkotunti

Maanantai klo 17.30-18.30
Pilates on maailmanlaajuisesti tunnettu kehonhallintamenetemä, joka vahvistaa keskivartalon lihaksistoa, parantaa ryhtiä ja hengitystekniikkaa, sekä opettaa liikkumaan fysiologisesti oikein. Powerpilateksessa keskitytään keskivartalon vahvistamiseen ja hallinnan kehittämiseen. Tunti sopii kaikentasoisille ja mm. mahdollinen erkauma sekä tuki-ja liikuntaelinongelmat huomioidaan kurssilla. Kurssilla käytetään välineitä kuten jättipalloa, sps-vastuskuminauhoja ja käsipainoja. Hinta 14€. Varaa paikkasi tunnille etukäteen ajanvarauksesta.

Spiraalistabilaatio viikkotunti

Keskiviikko klo 18.00-19.00
Spiraalistabilaation (SPS – Spiral Stabilazion) tavoitteena on koko kehon hallittu, optimaalinen liikesuoritus spiraalimaisten lihasketjujen aktivoimisen avulla. Harjoittelussa käytetään metodiin suunniteltuja vastuskuminauhoja. Hinta 14€. Varaa paikkasi tunnille etukäteen ajanvarauksesta.

Vauvapilates 26.10.-23.11.2018

perjantai klo 10.00-10.45
Omaa kehoa lempeästi vahvistaen synnytyksen jälkeen. Kurssi soveltuu jälkitarkastuksen jälkeen äideille, joilla on noin 2-9kk ikäinen vauva. Tunnilla edetään äitien ja vauvojen ehdoilla sekä huomioidaan raskausajasta ja synnytyksestä palautumassa oleva keho. Tunnit ovat rauhallisia ja tukevat synnytyksestä palautumista.

Kurssin ohjaajana on äitiys- ja lantionpohjan fysioterapiaan erikoistunut fysioterapeutti. Vatsalihasten ja lantionpohjan palautumista seurataan kurssin edetessä ja erkauma mitataan ensimmäisellä kerralla. Kurssilla tehdään keskivartaloa ja lantionpohjaa vahvistavia harjoitteita. Lisäksi vahvistetaan ryhtiä kannattavia lihaksia sekä helpotetaan imetyksestä ja kantamisesta aiheutuvia lihaskireyksiä. Kurssiin sisältyy kirjalliset ohjeet sekä yhteydenpitoryhmä, jossa jaetaan viikoittain kurssia tukevia ohjeistuksia ja vinkkejä.

Kurssi on kuuden hengen pienryhmä, jossa jokainen saa yksilöllistä ohjausta. Ota kurssille mukaan lämmin huopa tai vastaava vauvaa varten. Kurssin hinta 60€ (sis.alv. 10%). Ilmoittaudu mukaan nettiajanvarauksestamme, soittamalla 0408219951 tai sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Taaperopilates 26.10.-23.11.2018

Perjantai klo 9.00-9.45
Taaperopilates kurssilla keskitytään vahvistamaan keskivartaloa ja parantamaan keskivartalon hallintaa ja ryhtiä. Tunti koostuu keskivartalon ja lantionpohjan harjoitteista huomioiden mahdollinen erkauma, vatsan alueen arvet ja lantionpohjan kunto. Lisäksi vahvistetaan ryhtiä kannattavia lihaksia. Tunti soveltuu äideille, joilla on noin 10kk-24kk ikäinen vauva/taapero. Lapset saavat leikkiä tunnilla vapaasti tai osallistua mukaan harjoitteisiin. Kurssiin sisältyy kirjalliset ohjeet sekä yhteydenpitoryhmä, jossa jaetaan viikoittain kurssia tukevia ohjeistuksia ja vinkkejä.

Kurssi on kuuden henkilön pienryhmä, jossa jokainen saa yksilöllistä ohjausta. Ota kurssille mukaan lämmin huopa tai leikkialusta lasta varten. Kurssin hinta 60€ (sis.alv. 10%). Ilmoittaudu mukaan nettiajanvarauksestamme, soittamalla 0408219951 tai sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Yin-Jooga syyskausi alkaen 3.9.2018

Maanantai klo 18.30-20.00

Yin-jooga on lempeä ja rauhallinen harjoitus, jossa tehdään enimmäkseen lattialla pitkiä asanoita, dynaamisilla liikesarjoilla täydentäen vuodenajan mukaan. Ohjelma etenee neljän viikon jaksoissa vuodenajan ja meridiaanien mukaan. Et tarvitse aiempaa kokemusta joogasta. Lisätietoja kurssista ja kurssipaikoista http://www.capeflow.fi/jooga/muurame/.

Palvelumme

Hyvä tietää ennen ensimmäistä
käyntiäsi meillä.

Haluamme valmistautua tuloosi mahdollisimman hyvin, ja siksi pyydämme sinua täyttämään lomakkeen, jolla kerrot meille perustietoja itsestäsi ja terveydentilastasi. Hoitojaksosi lopuksi pyydämme sinua täyttämään samankaltaisen lomakkeen, jotta saamme parhaan mahdollisen kuvan voinnistasi ja voit sopia terapeuttisi kanssa mahdollisesta jatkohoidosta.

Voit täyttää lomakkeet juuri silloin kun sinulle sopii.

Lue, tulosta ja täytä lomake tästä

Fysio Muurame sali

Henkilöstömme

Sanna Hosio

Sanna Hosio

Fysioterapeutti, Yrittäjä
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lue lisää
Sanna Vuorinen

Sanna Vuorinen

Fysioterapeutti, Hallintojohtaja
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lue lisää
Eveliina Rauhansalo

Eveliina Rauhansalo

Fysioterapeutti, Kuntosalivalmentaja ja Hyvinvointivalmentaja
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lue lisää
liisa kiviluoto

Liisa Kiviluoto

(äitiysvapaalla)

Fysioterapeutti 
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lue lisää
Minna Lehtonen

Minna Lehtonen

Koulutettu hieroja
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lue lisää
Harri Selänne

Harri Selänne

Erikoislääkäri

Lue lisää
Timo Vaittinen

Timo Vaittinen

Fysioterapeutti, OMT-erikoistuva
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lue lisää
Fysio Muurame osoite

Yhteystiedot

Fysio Muurame
Virastotie 7
40950 Muurame
-----------------------------------------
Aukioloaikamme ovat ark. 9-16 (toimistomme on siis avoinna)
muina aikoina ajanvarauksella.

Puhelin (ark. 8-16) 040 821 9951
Sähköposti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Fysio Muurame hinnat

Hinnasto

Avaa voimassa oleva
hinnastomme tästä.
Päivitetty 1.9.2018.
-----------------------------------------
Avaa hinnasto tästä (pdf)

Foot BalanceFirstbeatMediteam