Painokevennetty kävelyharjoittelu (BWST)

Fysio Muurame Oy yhdessä Neuro Fysio Oy Keski-Suomen kanssa, on ostanut h / p / Cosmos ® -laitteiston sekä terapiakäyttöön soveltuvan ja kestävän juoksumaton (BWST) neurologisten, ortopedisten sekä geriatristen asiakkaiden kuntoutuksen tehostamiseksi.

Käyttämällä valjaiden ja juoksumaton yhdistelmää BWST mahdollistaa asiakkaille kävelyharjoittelun turvallisesti valjaiden kanssa. Fysio Muurame tekee kuntoutustyön lisäksi harjoitteluseurantaa kliinisen tutkimuksen tueksi ja suosittelee BWST:n käyttöä muun muassa seuraaville asiakasryhmille:Neurologiset kuntoutujat; avh, osittainen selkäydinvamma, aivovammat, ms jne

Neurologisten kuntoutujien kanssa suunnittelemme käytön aina yksilöllisesti. Osa kuntoutujista hyötyy selvästi harjoittelusta. Harjoittelussa on huomioitava kuntoutujan kävelyn valmiudet ja kuntoutuksen vaihe. Useilla kuntoutujilla BWST antaa mahdollisuuden sydän- ja verenkiertoelimistön kuntouttamiseen turvallisesti ja tehokkaasti.

- leikkausten jälkeinen kuntoutus, osavaraus ja kävelyharjoittelu
- geriatrinen kuntoutus, tasapainon ja vartalon hallinnan paraneminen

Mikäli olet kiinnostunut mahdollisuudesta kävelyharjoitteluun, ota yhteyttä Sanna Hosioon 050-5912051 tai varaa aika suoraan netistä. Harjoittelukerta kestää noin 60 min ensimmäisellä kerralla ja saat suositukset jatkoharjoittelusta. Harjoittelun aikana fysioterapeutti seuraa sykettäsi ja jaksamistasi. Laitteistoa on mahdollista myös vuokrata oman terapeutin kanssa.

Palvelumme

Foot BalanceFirstbeatMediteam