Pilates Alkeiskurssi

Torstai 30.8.2018 klo 18.00-20.00

Pilates on Joseph Pilateksen 1900-luvulla kehittämä kehonhallintamenetelmä. Pilates vahvistaa keskivartalon syviä lihaksia, parantaa ryhtiä ja hengitystekniikkaa sekä opettaa liikkumaan fysiologisesti oikein. Pilates menetelmää voi suositella erityisesti tuki -ja liikuntaelinongelmaisille sekä istumatyöläisille. Menetelmä soveltuu niin aloittavalle kuin aktiiviliikkujalle.

Kurssilla keskitytään pilateksen alkeiden opetteluun. Alkeiden tavoitteena on antaa kurssilaisille eväät jatkaa pilates ja spiraalistabilaatio kursseille sekä hyödyntää pilatesta omaharjoittelussa. Kurssiin kuuluu kotiharjoitusohjeet. Kurssi on kuuden osallistujan pienryhmä, jota ohjaa fysioterapeutti. Kurssin hinta 30€ (sis.alv.10%). Ilmoittaudu mukaan nettiajanvarauksestamme, soittamalla 0408219951 tai sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Powerpilates 3.9.-8.10.2018

Maanantai klo 17.30-18.30

Pilates on maailmanlaajuisesti tunnettu kehonhallintamenetemä, joka vahvistaa keskivartalon lihaksistoa, parantaa ryhtiä ja hengitystekniikkaa, sekä opettaa liikkumaan fysiologisesti oikein. Powerpilates-kurssilla keskitytään keskivartalon vahvistamiseen ja hallinnan kehittämiseen. Kurssi sopii kaikentasoisille ja mm. mahdollinen erkauma sekä tuki-ja liikuntaelinongelmat huomioidaan kurssilla. Kurssilla käytetään välineitä kuten jättipalloa, sps-vastuskuminauhoja ja käsipainoja.

Kurssi on kuuden henkilön pienryhmä, jossa saat yksilöllistä ohjausta. Kurssia ohjaa fysioterapeutti-personal trainer Sanna Vuorinen. Kurssin hinta 80€ (sis.alv.10%). Ilmoittaudu mukaan nettiajanvarauksestamme, soittamalla 0408219951 tai sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Spiraalistabilaatio 5.9.-10.10.2018

Keskiviikko klo 18.00-19.00

Spiraalistabilaatio (SPS – Spiral Stabilazion) on tsekkiläisen tuki- ja liikuntaelimistön ongelmiin erikoistuneen lääkärin yli 30-vuotisen työn tuloksena kehittämä kehonhallinta- ja terapiamenetelmä. Metodin tavoitteena on koko kehon hallittu, optimaalinen liikesuoritus spiraalimaisten lihasketjujen aktivoimisen avulla. Harjoittelussa käytetään metodiin suunniteltuja vastuskuminauhoja.

Kurssi on kuuden henkilön pienryhmä, jossa saat yksilöllistä ohjausta. Kurssia ohjaa koulutettu SPS-ohjaaja ja fysioterapeutti-personal trainer Sanna Vuorinen. Kurssin hinta 80€ (sis.alv. 10%). Ilmoittaudu mukaan nettiajanvarauksestamme, soittamalla 0408219951 tai sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Vauvapilates 6.9.-11.10.2018

Torstai klo 10.00-10.45

Omaa kehoa lempeästi vahvistaen synnytyksen jälkeen. Kurssi soveltuu jälkitarkastuksen jälkeen äideille, joilla on noin 2-9kk ikäinen vauva. Tunnilla edetään äitien ja vauvojen ehdoilla sekä huomioidaan raskausajasta ja synnytyksestä palautumassa oleva keho. Tunnit ovat rauhallisia ja tukevat synnytyksestä palautumista.

Kurssin ohjaajana on äitiys- ja lantionpohjan fysioterapiaan erikoistunut fysioterapeutti. Vatsalihasten ja lantionpohjan palautumista seurataan kurssin edetessä ja erkauma mitataan ensimmäisellä kerralla. Kurssilla tehdään keskivartaloa ja lantionpohjaa vahvistavia harjoitteita. Lisäksi vahvistetaan ryhtiä kannattavia lihaksia sekä helpotetaan imetyksestä ja kantamisesta aiheutuvia lihaskireyksiä. Kurssiin sisältyy kirjalliset ohjeet sekä yhteydenpitoryhmä, jossa jaetaan viikoittain kurssia tukevia ohjeistuksia ja vinkkejä.

Kurssi on kuuden hengen pienryhmä, jossa jokainen saa yksilöllistä ohjausta. Ota kurssille mukaan lämmin huopa tai vastaava vauvaa varten. Kurssin hinta 80€ (sis.alv. 10%). Ilmoittaudu mukaan nettiajanvarauksestamme, soittamalla 0408219951 tai sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Taaperopilates 6.9.-11.10.2018

Torstai klo 9.00-9.45

Taaperopilates kurssilla keskitytään vahvistamaan keskivartaloa ja parantamaan keskivartalon hallintaa ja ryhtiä. Tunti koostuu keskivartalon ja lantionpohjan harjoitteista huomioiden mahdollinen erkauma, vatsan alueen arvet ja lantionpohjan kunto. Lisäksi vahvistetaan ryhtiä kannattavia lihaksia. Tunti soveltuu äideille, joilla on noin 10kk-24kk ikäinen vauva/taapero. Lapset saavat leikkiä tunnilla vapaasti tai osallistua mukaan harjoitteisiin. Kurssiin sisältyy kirjalliset ohjeet sekä yhteydenpitoryhmä, jossa jaetaan viikoittain kurssia tukevia ohjeistuksia ja vinkkejä.

Kurssi on kuuden henkilön pienryhmä, jossa jokainen saa yksilöllistä ohjausta. Ota kurssille mukaan lämmin huopa tai leikkialusta lasta varten. Kurssin hinta 80€ (sis.alv. 10%). Ilmoittaudu mukaan nettiajanvarauksestamme, soittamalla 0408219951 tai sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Senioriryhmä 3.9.-8.10.2018

Maanantaina klo 12.00-13.00

Oletko ikäihminen ja haluat liikkua ohjatusti yhdessä muiden ikäihmisten kanssa? Senioriryhmä kokoontuu kuusi kertaa kerran viikossa. Jokainen ohjauskerta on fysioterapeutin ohjaama. Ryhmässä keskitytään lihasvoima-, tasapaino- ja liikkuvuusharjoitteluun. Ryhmä soveltuu omatoimisesti tai avustettuna liikkuville eläkeläisille. Kurssilla huomioidaan mahdolliset liikkumisen rajoitteet. Kurssin aikana saat ohjeita omatoimisen harjoittelun toteuttamiseen.

Kurssi on kuuden henkilön pienryhmä, jossa jokainen saa yksilöllistä ohjausta. Kurssin hinta 55€ (sis.alv.10%). Ilmoittaudu mukaan nettiajanvarauksestamme, soittamalla 0408219951 tai sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Yin-Jooga syyskausi alkaen 3.9.2018

Maanantai klo 18.30-20.00

Yin-jooga on lempeä ja rauhallinen harjoitus, jossa tehdään enimmäkseen lattialla pitkiä asanoita, dynaamisilla liikesarjoilla täydentäen vuodenajan mukaan. Ohjelma etenee neljän viikon jaksoissa vuodenajan ja meridiaanien mukaan. Et tarvitse aiempaa kokemusta joogasta. Lisätietoja kurssista ja kurssipaikoista http://www.capeflow.fi/jooga/muurame/.

Palvelumme

Hyvä tietää ennen ensimmäistä
käyntiäsi meillä.

Haluamme valmistautua tuloosi mahdollisimman hyvin, ja siksi pyydämme sinua täyttämään lomakkeen, jolla kerrot meille perustietoja itsestäsi ja terveydentilastasi. Hoitojaksosi lopuksi pyydämme sinua täyttämään samankaltaisen lomakkeen, jotta saamme parhaan mahdollisen kuvan voinnistasi ja voit sopia terapeuttisi kanssa mahdollisesta jatkohoidosta.

Voit täyttää lomakkeet juuri silloin kun sinulle sopii.

Lue, tulosta ja täytä lomake tästä

Fysio Muurame sali

Henkilöstömme

Sanna Hosio

Sanna Hosio

Fysioterapeutti, Yrittäjä
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lue lisää
Minna Seppänen

Minna Seppänen

Fysioterapeutti, PhysioPilates
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lue lisää
Eveliina Rauhansalo

Eveliina Rauhansalo

Fysioterapeutti, Kuntosalivalmentaja ja Hyvinvointivalmentaja
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lue lisää
Sanna Vuorinen

Sanna Vuorinen

Fysioterapeutti & Fysiotrainer
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lue lisää
liisa kiviluoto

Liisa Kiviluoto

Fysioterapeutti 
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lue lisää
Minna Lehtonen

Minna Lehtonen

Koulutettu hieroja
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lue lisää
Terttu Palovaara

Terttu Palovaara

Fysioterapeutti
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lue lisää
Fysio Muurame osoite

Yhteystiedot

Fysio Muurame
Virastotie 7
40950 Muurame
-----------------------------------------
Aukioloaikamme ovat ark. 9-16 (toimistomme on siis avoinna)
muina aikoina ajanvarauksella.

Puhelin (ark. 8-16) 040 821 9951
Sähköposti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Fysio Muurame hinnat

Hinnasto

Avaa voimassa oleva
hinnastomme tästä.
Päivitetty 16.8.2018.
-----------------------------------------
Avaa hinnasto tästä (pdf)

Foot BalanceFirstbeatMediteam